Most épp a Behind the Beyond részleteit látod.
Váltás Behind the Beyond: Ulti-ra


Tények

Fejlesztő: Sugarpunch Games
Tervezett megjelenés: 2025.
Platformok: PC, Mac, Linux *
Demo letöltése:

Honlap: behindthebeyond.com
Ár: £17
Elérhetőség: Digitális letöltés
Nyelvek: Angol, Magyar (felirat)*
Sajtó kapcsolat: sugarpunchgames@gmail.com
További linkek: Twitter | Facebook | Instagram | Twitch | YouTube | Discord

*A lista még bővülni fog.Leírás

A Behind the Beyond egy lenyűgöző utazás, ami mélyen magyar népmesékben gyökerezik. Egy kanyargós, varázslatos történet sokféle befejezéssel, gyönyörű népművészeti és népzenei háttér előtt elmesélve. Kövesd Jánoskát, a szerény ember legkisebb fiát, ahogy felfedi a királyság titkait, és megtalálja sorsát. Alakítsd a királyság és annak népe sorsát a döntéseiddel, egy ravasz róka társaságában!

Népmese és kultúra

A Behind the Beyond lelke mélyén a magyar népmesék gazdagon díszített szövete rejlik. A zenéből, hímzés stílusokból és őseink mesemondó hagyományaiból ihletet merítve arra törekszünk, hogy a játékosokat egy olyan világba repítsük, mely tele van kulturális örökségünk lelkes visszhangjaival.

Ebben a varázslatos kalandban elmerülve, a játékosok találkozhatnak a magyar népmesék misztikus lényeivel, beleértve a háromfejű sárkányt, az világszép tündéreket, félelmetes lidérceket és más legendás lényeket, melyek sokak számára ismeretlenek lehetnek.

A játékosok kalandjaikat a Kerekes Band egyedi és gyönyörű zenéje kíséri.

Ulti

Magyarország hivatalos kártyajátéka észrevétlenül simul bele a Behind the Beyond látványos világába.

Az Ulti lehetőséget biztosít a játékosoknak, hogy kipróbálják a kedvelt magyar kártyajátékot a Behind the Beyond varázslatos birodalmában. De ez még nem minden – a Behind the Beyond: Ulti különálló játékként is elérhető lesz a Steamen, lehetővé téve a játékosok számára, hogy fejest ugorjanak az ultiba, anélkül hogy egyszer is játszanának a fő játékkal.

A Behind the Beyond: Ulti biztosítja, hogy a játékosok zavartalanul élvezhessék a játékot anélkül, hogy a Behind the Beyond történetéből bármit megtudnának. Ahogy a játékosok haladnak a fő történettel, az Ulti tartalma is úgy fog nőni, új kihívásokat kínálva.

Nem mindennapi játékmenet

Kalandjátékunk ötvözi a klasszikus point-and-click mechanikákat innovatív játékelemekkel. Egy dinamikus nappal-éjszaka ciklus új lehetőségeket és kihívásokat kínál, minden napfelkeltével és naplementével, de ami igazán kiemeli a Behind the Beyondot a többi közül, az az alternatív megoldások, ahol a báj, az erő és az ügyesség növelésével mindenki a maga stílusának megfelelő megoldást választhatja az akadályok leküzdéséhez.

Utazása során Jánoska egy hűséges barátot szerez, egy beszélő rókát, aki kíséri őt útján, segítséget és társaságot nyújtva neki. A játékosok segítségül hívhatják ezt a ravasz rókát különböző helyzetekben, hogy alternatív megoldásokat fedezzenek fel és rejtett ösvényeket nyissanak meg. Legyen az a róka ügyességének használata az elérhetetlen területek felfedezésére, vagy éles érzékeinek kiaknázása, hogy kiszagolja a titkokat, az interaktív társ egy teljesen új dimenziót ad a játékmenethez.

Előzetes

Rólunk

A Sugarpunch Games alapítója Rábel Katalin, egy sokoldalú egyéniség, aki szenvedélyesen törekszik arra, hogy lenyűgöző játékélményeket teremtsen. Mérnök informatikus diplomájával kezdetben az üzleti szoftverek világába merült bele. Hivatása azonban a játékok világában rejlett, ami arra ösztönözte, hogy váltson, és kövesse ezt az álmát.

A Sugarpunch Games egyetlen állandó tagjaként Katalin sok szerepet vállal, kódolásban, grafikában, animációban, menedzsmentben és közösségi médiában is. Bár főként otthonról dolgozik férjével együtt, időnként más tehetséges művészekkel és szakemberekkel is együttműködik, hogy életre keltse a vízióit.

A játék iránti szeretet és az élménydús világok megalkotásának vágya hajtja Katalint, és minden projektjébe szívét és lelkét önti, hogy olyan élményeket nyújtson a játékosoknak, amelyek mélyen megérintik őket. A munka és család felelősségeinek egyensúlyozása közben Katalin elkötelezett marad mestersége iránt, és eltökélt szándéka, hogy pixelről pixelre nyomot hagyjon a játékiparban.

Fotók

Logók

Képek

Stáblista

Kérünk, vedd figyelembe, hogy ez még nem a végleges lista, bővíteni fogjuk ahogy új emberek csatlakoznak a projekthez.

TERVEZTE
Rábel Katalin (tenshiko)

ÍRTA
Rábel Katalin (tenshiko)

PROGRAMOZÓK
Rábel Katalin (tenshiko)
Rábel Tamás (mb)

CONCEPT ART
Marton Ádám Márton
Rábel Katalin (tenshiko)
VikusVikus

TECHNICAL ART & ANIMÁCIÓ
Rábel Katalin (tenshiko)

UI KONZULTÁNS
Zak Eidsvoog

ZENE
Kerekes Band

SFX
Szabó Gábor
Bereczki Klaudia

HANGMÉRNÖK
Rábel Tamás (mb)

FORDÍTOTTA
HU - Rábel Katalin

SZINKRON (UK)
Narrátor - Howard Collis
Jánoska - Tom Hounsham
Róka - Bethany Landskroner
Jánoska apja - Kev Summers
Mézeskalácsos - Gary Woodlock
Gazda - Chris Dale
Gazdasszony - Jane O'Sullivan
Mérges fazon - Kev Summers
Szűkszavű fazon - Gary Woodlock
Alvó fazon - Gary Woodlock
Kocsmáros lánya - Adrienne Cox
Kocsmáros - Chris Dale
Öregapám - Kev Summers
Anna - Lara Powell

TESZTELÉS
Bálint Bianka
Erdős Péter
Fejes Endre
Gáncs Zsófia
Horváth Éva
Imre Viktor
Jambricska Máté
Kiss Róbert
Medvey Tamás
Ódor András
Ökrös Tamás
Pató Imre
Paulik Tamás
Portschy Ádám
Rosenbaum Eszter
Schnell Henrik
Kefro (Anastasia Shipul)
Soós Enikő
Volkai Neszta
Zovits Ádám

KÜLÖN KÖSZÖNET
Chris Waller
Fejes Endre
Molnár Zsolt
Molnár Zoltán
Tolnay Péter
Vincze László
Turczi Dávid
Kiss Réka
Fülöpp Nóra
Túróczy Mária
Zeöld Zsombor
Volkai Neszta