Most épp a Behind the Beyond: Ulti részleteit látod.
Váltás Behind the Beyond-ra


Tények

Fejlesztő: Sugarpunch Games
Tervezett megjelenés: 2024. március 1.
Platformok: PC, Mac, Linux *
Honlap: behindthebeyond.com
Ár: $4.99
Elérhetőség: Digitális letöltés

Nyelvek: Angol, Magyar (felirat)**
Sajtó kapcsolat: sugarpunchgames@gmail.com
További linkek: Twitter | Facebook | Instagram | Twitch | YouTube | Discord

* A lista a jövőben bővülhet.
** A magyar szinkron jelenleg fejlesztés alatt áll.Leírás

A Sugarpunch Games örömmel jelenti be a Behind the Beyond: Ulti megjelenését Steamen, melyre 2024. március 1-jén kerül sor. Ez a digitális kiadás, eddig sosem látott módon, a globális közönséggel kívánja megosztani a közkedvelt kártyjátékot.

Az ulti különleges helyet foglal el a magyar kultúrában, Magyarország hivatalos kártyajátékaként, mely fontos része kulturális örökségünknek. A hamarosan megjelenő Behind the Beyond: Ulti révén a világ minden tájáról érkező játékosok elmerülhetnek a kártyajátékban.

A kezdő játékosokra szabott leckéknek köszönhetően azok is első kézből tapasztalhatják meg milyen ultizni, akik csak most ismerkednek a szabályokkal. A játék emellett Steam teljesítményeket és ranglistákat is tartalmaz, extra kihívásokat jelentve azoknak a tapasztalt játékosoknak, akik szeretnék megméretni tudásukat.

Az ulti zökkenőmentesen épül be a Behind the Beyond világába, mélyebb kapcsolódást és bevonódást kínálva a játék gazdag narratívájába. Azoknak pedig, akik alig várják, hogy belevágjanak a kártyapartikba, vagy egyszerűen egy különálló kártyajáték élményére vágynak, a Behind the Beyond: Ulti önálló játékként is elérhető lesz a Steamen.

Aki mindkét játékot szeretné kipróbálni anélkül, hogy az elrontaná a történetet, annak a Behind the Beyond: Ulti egy „spoilermentes” opciót kínál, amely lehetővé teszi a játékosok számára a kártyajáték élvezetét, anélkül hogy az befolyásolná a kalandjáték élményét.

Videók

Rólunk

A Sugarpunch Games alapítója Rábel Katalin, egy sokoldalú egyéniség, aki szenvedélyesen törekszik arra, hogy lenyűgöző játékélményeket teremtsen. Mérnök informatikus diplomájával kezdetben az üzleti szoftverek világába merült bele. Hivatása azonban a játékok világában rejlett, ami arra ösztönözte, hogy váltson, és kövesse ezt az álmát.

A Sugarpunch Games egyetlen állandó tagjaként Katalin sok szerepet vállal, kódolásban, grafikában, animációban, menedzsmentben és közösségi médiában is. Bár főként otthonról dolgozik férjével együtt, időnként más tehetséges művészekkel és szakemberekkel is együttműködik, hogy életre keltse a vízióit.

A játék iránti szeretet és az élménydús világok megalkotásának vágya hajtja Katalint, és minden projektjébe szívét és lelkét önti, hogy olyan élményeket nyújtson a játékosoknak, amelyek mélyen megérintik őket. A munka és család felelősségeinek egyensúlyozása közben Katalin elkötelezett marad mestersége iránt, és eltökélt szándéka, hogy pixelről pixelre nyomot hagyjon a játékiparban.

Fotók

Logók

Képek

Stáblista

Kérünk, vedd figyelembe, hogy ez még nem a végleges lista, bővíteni fogjuk ahogy új emberek csatlakoznak a projekthez.

PROGRAMOZÓK
Rábel Katalin
Rábel Tamás

CONCEPT ART
Marton Ádám Márton
Rábel Katalin
VikusVikus

TECHNICAL ART & ANIMÁCIÓ
Rábel Katalin (tenshiko)

ZENE
Kerekes Band

SFX
Szabó Gábor
Bereczki Klaudia

STÚDIÓ
Miko Gábor (The Sonic Bunker)
Clive Powell (The Sonic Bunker)

AUDIO UTÓMUNKA
Rábel Katalin
Rábel Tamás

FORDÍTOTTA
HU - Rábel Katalin

SZINKRON (UK)
Tom Hounsham
Philip Chadwell
Rachel Dale
Chris Dale
Tess Kennedy
Jane O'Sullivan
Tim Shepherd
Gregor Thomson
Gary Woodlock

TESZTELÉS
Paulik Tamás
Kefro (Anastasia Shipul)